Huisartspraktijk Vlasveld
Brahmslaan 4 ● 2625BW Delft ● 015 2567600
Hoe werken we?

Spreekuur dokter Vlasveld

Elke ochtend is er een inloopspreekuur waarvoor u zich tussen 8.00 en 9.00 uur kunt inschrijven op de lijst in de wachtkamer. Voor het middagspreekuur maken wij (uitsluitend telefonisch) afspraken. I.v.m. de drukte kan de assistente u alleen een afspraak geven voor dezelfde dag, dit om verzanden van het spreekuur te voorkomen.

Aangezien het vrijwel altijd erg druk is, is het middagspreekuur vaak al binnen een kwartiertje volgeboekt. Als uw klachten van dien aard zijn dat u die dezelfde dag wilt doorspreken met de dokter, is het verstandig om 's ochtends naar het inloopspreekuur te komen. Dan weet u tenminste zeker dat u nog dezelfde dag de dokter te spreken krijgt.

Tussen 9.15 en 11.00 uur kunt u bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek. Een echt telefonisch spreekuur hebben wij niet. De assistente noteert uw vraag of klacht en vertelt u wanneer u daarover door dokter Vlasveld wordt teruggebeld. Voor sommige vragen is het niet nodig de dokter zelf te spreken, de assistente overlegt met hem wat verder te doen.

Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Graag wel even van tevoren een belletje; dan kan de dokter rekening houden met uw komst.

 

Spreekuur praktijkondersteuner

Sylvia heeft van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 9.00 uur een inloopspreekuur, waarin u onder andere nuchter uw suiker kunt laten controleren. De rest van de week werkt zij uitsluitend op afspraak. Deze kunt u maken via assistente Lonneke of per e-mail.

 

Spreekuur assistente

Voor eenvoudige verrichtingen hoeft u geen afspraak te maken. Hiervoor kunt u elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur zonder afspraak bij assistente Lonneke terecht. Andere tijden zijn uiteraard mogelijk, maar wel heel graag even in overleg! Gezien de niet afnemende drukte kan zij u helaas niet meer 'even snel' tussendoor helpen.

Eenvoudige verrichtingen zijn bijvoorbeeld het verbinden van wonden, injecties geven, uitspuiten van oren en het verwijderen van hechtingen.

Vrouwen kunnen nog wel eens last hebben van blaasontsteking. Als u pijn hebt bij het plassen of heel vaak moet plassen, dan is het verstandig om uw urine te laten onderzoeken. Geef uw urine vóór 11.00 uur af bij de assistente en u kunt meestal aan het eind van de ochtend al bellen voor de uitslag. Zet svp altijd duidelijk uw naam en geboortedatum op het (schone!) potje.